s
Nieuws

Nieuws

Vacature: Adviseur Strategie en Economic Board Flevoland

Vacature: Adviseur Strategie en Economic Board Flevoland

Wij zijn op zoek naar een Adviseur Strategie en Economic Board Flevoland. Word jij enthousiast van bestuurlijke en strategische vraagstukken? Ben jij dѐ sparringpartner voor het MT, ondernemers, overheid en onderwijsinstellingen? Werk je graag aan economische en maatschappelijke impact? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ter strategische ondersteuning van Horizon en het programma Economic Board Flevoland zoeken wij een Adviseur Strategie en Economic Board Flevoland. Een kandidaat die een diverse rol ambieert en aandurft: het betreft een combinatiefunctie voor het programma Economic Board Flevoland en deels Adviseur Strategie (50/50).

Horizon is de regionale ontwikkelingsmaatschappij (ROM) van Flevoland. Flevoland is de provincie van de vooruitgang. De provincie waar ruimte is om te pionieren, waar ondernemers hun dromen najagen en boven zichzelf uitstijgen. Ondernemers innoveren, groeien en verleggen grenzen.

Economic Board Flevoland is het strategisch platform van ondernemers, onderwijsinstellingen en overheden. In de Board werken we met partners aan de economische en maatschappelijk opgaves van de toekomst. Het supportteam van de Board is ondergebracht bij Horizon.

Lees hier de volledige functieomschrijving. 

Herken jij je in deze functie? Dan ontvangen wij graag je motivatiebrief en uitgebreid CV. Kijk ook op de Horizon website voor meer informatie.

Geschreven door Win4All op

Agenda

Neem contact met ons op
05-04-2023

De Staat van Flevoland 2023